La Gran Final de Becatalaiotica 2020

ImatgeEl desenllaç de Becatalaiotica 2020 ja s’apropa! Durant el mes de novembre i principi de desembre es presentaran les quatre propostes finalistes restants d’aquest projecte cultural engegat per Amics del Museu de Menorca el 2017. Els objectius són donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial entre nous públics. El primer esdeveniment es va celebrar el 25 d’octubre passat.

La posada en escena de Becatalaiòtica té lloc a diferents jaciments arqueològics de Menorca Talaiòtica, on els finalistes (joves d’entre 16 i 25 anys) presenten un esdeveniment de caràcter lliure en el qual qualsevol camp de coneixement o mètode d’expressió és vàlid, mentre atorgui el seu lloc just al coneixement científic.

El públic assistent és de cabdal importància, ja que és l’encarregat de valorar l’originalitat, el contingut i la capacitat de suggestió de les diferents propostes. El finalista que aconsegueixi una millor valoració rebrà com a premi una beca d’estudis de 2.000 euros.

Maite Mira (Alacant, 2000), estudiant del doble grau d’economia i història, va ser la primera a presentar el seu projecte el 25 d’octubre a So na Caçana. “Menorca 206 ANE” és el títol del seu joc de rol, en el qual s’han de decidir coses a força d’emprar la intuïció i els coneixements sobre el passat de Menorca.

Les properes dates són les següents: alt text

  • Diumenge 15 de novembre a les 10 h a Trepucó
Maria González (Madrid, 1996), estudiant d’arqueologia, ens proposarà “Pasado pisado”, en què ens parlarà de les majors atrocitats comeses al patrimoni històric amb un pessic d’ironia i humor.
 
  • Dissabte 21 de novembre a les 19 h al Museu de Menorca
Mateu Tur (Eivissa, 2000), estudiant de comunicació audiovisual i teatre, presenta “Un munt de pedres i una història”. En Mateu té entre mans un projecte audiovisual, teatral i/o de docuficció sobre un viatge per la costa nord de Menorca, sobre l’amistat, les coses polides i la passió per la vida. 
 
  • Diumenge 29 de novembre a les 10 h a Talatí de Dalt
Julia Rubio (Barcelona, 1998), estudiant d’arqueologia, ens proposa “Els sentits a través del temps”. Un espectacle que, a través del folklore menorquí i dels sentits, ens convidarà a reflexionar sobre l’evolució d’un jaciment arqueològic.
 
  • Diumenge 6 de desembre a les 10 h a Torre d’en Galmés
Guillem Andreu (Menorca, 2000), estudiant d’administració i direcció d’empreses, ens explicarà, a través d’una revisió del passat, què pensa sobre l’actualitat de l’illa.


Les activitats són gratuïtes, però les places són limitades. Per apuntar-s’hi és obligatori enviar un correu a beca@menorcatalayotica.info o telefonar/enviar whatsapp al 608163934.

 
Vol estar informat de les darreres novetats?
Subscriu-te al butlletí
Comparteix aquest contingut
     
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears Unesco Menorca Reserva de Biosfera
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS