Presentació de Becatalaiotica 2021

ImatgeLa cinquena edició del certamen cultural Becatalaiotica 2021 ja està en marxa i les inscripcions romandran obertes fins l’1 de maig. El concurs, destinat a joves d’entre 16 i 25 anys, té com a objectius donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial entre nous públics.  La proposta més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 euros.

Aquest projecte, nascut de la mà d’Amics del Museu de Menorca, compta des de l’inici amb el suport del Consell Insular de Menorca. A la presentació de Becatalaiotica 2021, que s’ha celebrat avui 6 d’abril al poblat de Talatí de Dalt, han assistit el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria; i l’equip organitzador format per: Cecília Ligero, Maria Meliá, Biel Parreta i Carles Salort.

Durant l’acte, s’ha mostrat el vídeo promocional d’aquesta edició, una metàfora sobre el funcionament del concurs, on un cuiner (el concursant) ha de crear un plat original partint de la tradició que després els comensals (el públic) hauran d’avaluar. Una manera de suggerir que Becatalaiotica consisteix en cuinar noves coses a partir de la revisió del patrimoni menorquí.El calendari del concurs

Els organitzadors han explicat que d’entre tots els formularis rebuts abans de l’1 de maig, es seleccionaran 10 participants, que en una segona fase del concurs hauran de realitzar un vídeo d’un minut de temàtica lliure, amb l’única condició que hi aparegui Menorca Talaiòtica. Aquestes peces audiovisuals es penjaran a YouTube i podran ser votades pel públic. Els cinc més votats passaran a la fase final, on durant el mes d’octubre hauran de crear i executar un esdeveniment de caràcter lliure a un dels jaciments de Menorca Talaiòtica.

A la fase final, el públic assistent és de cabdal importància, ja que és l’encarregat de valorar l’originalitat, el contingut i la capacitat de suggestió de les diferents propostes. El finalista que aconsegueix una millor valoració rebrà com a premi una beca d’estudis de 2.000 euros.

Per participar: emplenar el formulari que es troba a www.beca.menorcatalayotica.info i enviar-lo al correu electrònic beca@menorcatalayotica.info abans de l’1 de maig. 

     alt text

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS