Share
  
Tweet

Museus

Museu de Menorca

Museu de caràcter general que ens mostra la història de l'ocupació humana de Menorca a través dels seus béns mobles. Destaquen les sales dedicades a la prehistòria, a la història antiga i a la Menorca del s. XVIII. També podem veure una sala dedicada als oficis tradicionals menorquins i una magnífica col·lecció de pintura i gravats dels s. XVIII i XIX. Les seves sales ocupen l'espai d'hàbitat dels monjos franciscans, en un delicat claustre del s. XVIII.

Adreça: Doctor Guàrdia, s/n. 07701 MAÓ.
Horari: Del 22 de gener a principis de juliol el museu romandrà tancat per obres. 
L'horari habitual de juny a setembre és, de dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 i de 18:00 a 20:00. Diumenges i festius de 10:00 a 14:00. D'octubre a maig, dimarts i dijous, de 10:00 a 18.00. Dimecres, divendres, dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00. Dilluns i festius, tancat.
Preus: Entrada gratuïta fins el 30 de setembre. Tarifa normal: 4€. Tarifa reduïda: 3€ (majors de 65 anys, pensionistes, estudiants, titulars del carnet jove, grups culturals, persones que adquireixen entrades conjuntes amb altres institucions, i membres d'entitats col·laboradores del Museu. Accés gratuït a persones sense treball, menors de 18 anys, membres d'organismes i associacions museístiques i d'entitats que tenguin un conveni amb el Museu, grups escolars acompanyats de mestres, docents, persones amb discapacitat amb targeta acreditativa i persones dedicades a la recerca.

 Telèfon: 971350955

Museu Diocesà de Menorca

En el Museu Diocesà de Menorca, instal·lat a l'antic convent de Sant Agustí de Ciutadella, s’exhibeix: una interessant col·lecció arqueològica de l'illa, des de la cultura pretalaiòtica fins l'època romana; una secció de pintura dels s. XVII i XVIII, situada a l'antic refectori del convent, notable mostra de l'arquitectura menorquina del s. XVIII, obra del mestre Joan Amorós; l'església renaixentista del Socors, amb pintures murals de finals del s. XVIII i l'òrgan barroc construït l'any 1793 pel mestre català Josep Casas i Soler; una mostra d'objectes litúrgics i peces d'orfebreria religiosa dels s. XVII al XX; una col·lecció d'art figuratiu i abstracte de principis del s. XX del pintor català Pere Daura, nascut a Ciutadella, i donat al Museu per la filla de l'artista.

Adreça: Seminari, 7. 07760 CIUTADELLA.
Horari: De maig a octubre, de dilluns a dissabte, de 10:00 a 16:00 h. Diumenges i festius, tancat.
Preus: Adults 2,50 euros. Jubilats 1,50 euros. Menors de 12 anys entrada gratuïta. Residents a les Illes Balears entrada gratuïta.
Telèfon: 971481297

Museu Municipal de Ciutadella "Es Bastió de Sa Font"

Museu de temàtica general amb una exposició permanent sobre història de Ciutadella i de l'illa, des de l'època prehistòrica fins a l'època musulmana. Periòdicament s'hi realitzen petites exposicions temporals per mostrar períodes històrics que no es recullen a l'exposició permanent, aspectes d'antropologia o les noves adquisicions o col.leccions que arriben al museu. Cal destacar que el Museu Municipal de Ciutadella és el depositari de tot el material arqueològic recuperat a les excavacions que es realitzen al terme municipal.

Adreça: Pl. de sa Font, s/n. 07760 CIUTADELLA
Horari: D'octubre a abril, de dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 h. De maig a setembre, de dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:30 h. i de 18:00 a 21:00 h. Diumenge, dilluns i festius, tancat.
Preus: Adults 2,46 euros. Jubilats 1,23 euros. Menors de 12 anys entrada gratuïta. Tots els dimecres de l'any l'entrada al museu és gratuïta per a tots els públics
Telèfon: 971380297
Adreça electrònica: museu@ajciutadella.org
Web

 

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS