Share
  
Tweet
17
Feb
El Consell Insular de Menorca i el Museu de Menorca presenten el programa d'activitats vinculades a l'exposició “L'illa dels talaiots”

Presentació del programa “Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara”El Consell Insular de Menorca i el Museu de Menorca presenten el programa d'activitats vinculades a l'exposició “L'illa dels talaiots”, que porta per títol “Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara”.

L'objectiu d'aquestes activitats és despertar l'interès dels menorquins pel patrimoni prehistòric de l'illa, explorant quins són els punts en comú i quines són les diferències entre els menorquins actuals i els menorquins d'època talaiòtica. És especialment important aconseguir la implicació de la ciutadania en la candidatura, ja que el procés es troba en un moment decisiu: durant aquest any els tècnics de la UNESCO revisaran l'expedient de la candidatura menorquina, i els jaciments arqueològics rebran la visita dels inspectors de l'ICOMOS.

Aquest programa inclou un gran nombre d'activitats, que es desenvoluparan al llarg de tot el 2016.

Per una banda, hi ha activitats dirigides al públic familiar, que es desenvoluparan al Museu de Menorca, a la sala del Roser i a Sant Diego, així com a jaciments arqueològics com Torre d'en Galmés, Cornia Nou i Montefí. El programa també inclou activitats destinades al públic juvenil i adult. Dins de tot aquest conjunt de propostes, es poden destacar tallers de ceràmica i vestimenta, visites gastronòmiques, visites guiades a l'exposició i el cicle de xerrades de “La peça del més”.

Per altra banda, també s'ofereix un programa de nou xerrades i excursions, on es tractaran aspectes diversos, des del punt de vista actual i des de la perspectiva de l'època talaiòtica. Les xerrades s'han organitzat en col·laboració amb diversos ajuntaments i entitats vinculades d'una manera o altra al patrimoni històric. Les excursions s'organitzen en col·laboració amb el GOB.

Totes les activitats són gratuïtes, però algunes d'elles, com les excursions, tenen les places limitades, i és necessari inscriure's prèviament.

Per altra banda, el Museu de Menorca ofereix també la possibilitat de fer visites guiades a demanda per a grups de més de vuit persones, en català, castellà, anglès i llengua de signes.

 

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS