Exposició "Desenterrant el passat. Les excavacions arqueològiques a Cornia Nou"

Aquest dissabte, dia 16 d'abril a les 20.30 hores, tindrà lloc la inauguració del nou muntatge de l'exposició Desenterrant el passat. Les excavacions arqueològiques a Cornia Nou, al Palau de Ca n'Oliver (Carrer Anuncivay, 2. Maó).

Aquesta exposició, que ja es va poder veure al Museu de Menorca el 2013, recull els resultats més destacats de les excavacions que es realitzen al poblat talaiòtic de Cornia Nou (Maó) des del 2007, per part d'un equip d'arqueòlegs vinculat al Museu de Menorca. L'exposició es va haver de desmuntar del Museu de Menorca a causa de l'inici de les obres en aquest edifici. El seu muntatge a Ca n'Oliver permetrà que en pugui gaudir un major nombre de persones. S'incrementarà així la visibilitat de la Menorca Talaiòtica, permetent als visitants veure un muntatge sobre la prehistòria de Menorca. Aquesta iniciativa se suma a l'exposició «L'Illa dels Talaiots», actualment al Museu de Menorca.

L'objectiu és que, tot i que l'exposició permanent del Museu de Menorca no sigui visitable temporalment degut a les obres, els menorquins i visitants disposin del màxim nombre de recursos per conèixer el patrimoni prehistòric de Menorca, que es presenta a la candidatura de Patrimoni Mundial de la UNESCO

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS