Atras

Visites arqueològiques gratuïtes a diferents jaciments

La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació organitza visites gratuïtes a diferents jaciments arqueològics de Menorca alguns diumenges de març a juny amb l’objectiu d’apropar la Menorca Talaiòtica a la població.

Aquesta acció, emmarcada dintre del pla de comunicació per difondre la candidatura de la Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial davant la UNESCO, vol posar en valor la riquesa arqueològica de Menorca entre la societat menorquina.

S'explicarà de forma didàctica el que van suposar les restes arqueològiques perquè la ciutadania entengui i apreciï el potencial cultural i patrimonial del què disposam a Menorca a més d’explicar què implica i quina repercussió pot suposar aconseguir la declaració de Patrimoni Mundial.

Calendari de les visites:

2 de març Necròpolis de Cala Morell
23 de març Naveta des Tudons
13 d'abril Poblat talaiòtic de Trepucó
27 d'abril Poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés
11 de maig Poblat talaiòtic de Montefí
25 de maig Poblat talaiòtic de Talatí de Dalt
8 de juny Poblat talaiòtic de Cornia Nou

Les visites tindran lloc en diumenge, de març a juny, amb una durada estimada de dues hores. Es farà una a les 9 i l'altra a les 11. Les visites aniran a càrrec d’un arqueòleg i inclourà una introducció a l’arqueologia menorquina i a la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, a més de l’explicació del jaciment en qüestió. L’arqueòleg emprarà sempre un llenguatge entenedor i entregarà als visitants una fitxa didàctica que els ajudi a assimilar i recordar el que aprendran durant el recorregut.

Les persones interessades en participar-hi s'hauran d’adreçar al telèfon 971 35 70 82 per tal d’inscriure's prèviament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Recordam que la visita és gratuïta i que les places són limitades.

Tots els jaciments arqueològics que es visitin estan inclosos dintre la candidatura de la Menorca Talaiòtica.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS