Atras

Concurs Internacional de Joieria Menorca Talaiòtica

La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació, juntament amb l'Escola d'Art de Menorca, organitza el I Premi Internacional de Joieria, encaminat a estimular i fomentar la creativitat d'estudiants, treballadors i persones relacionades amb aquest sector. I aprofitant la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO, vol premiar obres que tenguin relació amb la Cultura Talaiòtica.

Segons aquest premi s’estableixen dos premis: un primer amb dotació econòmica de 2.000 euros i un segon de 1.000 euros, amb els corresponents diplomes acreditatius.

Així mateix, el Consell Insular de Menorca, amb l’objectiu de difondre el tema proposat i el camp artístic de la joieria, podrà decidir la realització d’una exposició a partir d’una selecció de totes les peces presentades.

“La nostra voluntat amb aquesta iniciativa és donar difusió a la candidatura de Menorca Talaiòtica i a la vegada lligar aquest repte en aquest cas amb un sector, el de la joieria, del qual Menorca ha estat i és un referent”, explica la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.

Les persones interessades a participar ho hauran de fer amb un màxim d'una obra i les joies presentades hauran d'estar inspirades en els monuments i restes talaiòtiques que es troben a l'illa de Menorca.

El termini per presentar la seva corresponent sol·licitud arriba fins el dia 20 de juny de 2014, mitjançant el model que es troba a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà de Maó i Ciutadella, així com a la secció de Cultura, Patrimoni i Educació del web del Consell Insular de Menorca, apartat Ajuts i subvencions del destacat Gestions i tràmits.
http://www.cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=990100782

Per a més informació poden accedir a la pàgina web del Consell Insular de Menorca, o adreçar-se directament a l'Escola d'Art de Menorca.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS