Atras

Més de 235 persones han participat a les visites arqueològiques del programa "Coneix la Menorca Talaiòtica"

Un total de més de 235 persones han participat a les visites arqueològiques gratuïtes del programa "Coneix la Menorca Talaiòtica" que impulsa la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca.

Aquest programa de visites es va iniciar en el mes de març i va tenir continuïtat fins principis de juny. En total, els participants han pogut conèixer sis jaciments inclosos a la llista dels 32 que la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació ha presentat per aquesta candidatura: necròpolis de Cala Morell, naveta des Tudons, poblat talaiòtic de Trepucó, poblat talaiòtic de Torre d'en Galmés, poblat talaiòtic de Montefí i poblat talaiòtic de Cornia Nou. La visita en el poblat talaiòtic de Talatí també estava prevista, però es va haver d'anul·lar per pluges.

“El nostre objectiu amb aquestes visites és sensibilitzar i conscienciar la societat menorquina sobre el valor del nostre patrimoni, apropar l'arqueologia i especialment fer comprendre a la població el significat els restes arqueològics”, explica la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.

Haguda compte de l'èxit de participació d'aquesta iniciativa, ja es té previst organitzar més visites al mes de setembre.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS