Atras

El Consell reprèn les visites als jaciments arqueològics

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació reprèn aquest diumenge, 14 de setembre, el programa de visites gratuïtes a diferents jaciments arqueològics amb l'objectiu de posar en valor i d'apropar la Menorca Talaiòtica a la població. La primera serà a l'assentament costaner de Cala Morell.

Aquest programa, conegut com “Coneix la Menorca Talaiòtica”, ofereix visites gratuïtes arqueològiques a diferents jaciments inclosos dins la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO.

Les visites tindran lloc en diumenge, de setembre a novembre, amb una durada estimada de dues hores. Se’n farà una a les 9.30 h i l'altra a les 11.30 h, sempre a càrrec d’un arqueòleg, i inclourà una introducció a l’arqueologia menorquina i a la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial, a més de l’explicació del jaciment en qüestió.

Les persones interessades a participar-hi s’hauran d’adreçar al telèfon 971 35 70 82 per tal d’inscriure-s’hi prèviament de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Recordam que la visita és gratuïta i que les places són limitades.

Calendari de les visites:

- 14 de setembre. Assentament costaner de Cala Morell
- 21 de setembre. Poblat talaiòtic de Talatí de Dalt
- 5 d'octubre. Poblat talaiòtic de Torrellafuda
- 19 d'octubre. Poblat talaiòtic de Torralba d'en Salort
- 26 d'octubre. Poblat de naviformes de Son Mercer de Baix
- 9 de novembre. Poblat talaiòtic de Sant Agustí
- 23 de novembre. Santuaris de So na Caçana

El primer cicle d’aquest programa de visites, que va tenir lloc entre març i juny, va ser tot un èxit, ja que s'hi van apuntar més de 235 persones. “El nostre objectiu és que la gent conegui la importància del patrimoni arqueològic de Menorca”, explica la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS