Atras

Termini de presentació per presentar comunicacions pel "II Congrès Internacional de bones pràctiques en Patrimoni Mundial"

El 30 de novembre finalitza el termini per presentar els resums de les comunicacions o pòsters per participar en el "II Congrès Internacional de Bones Pràctiques en Patrimoni Mundial", que se celebrarà del 29 d'abril al 2 de maig de 2015 a Menorca.

Aquest Congrès es proposa generar un punt de trobada sobre la gestió dels béns materiales i inmaterials declarats Patrimoni Mundial, des del punt de vista de qui hi participa i hi conviu. Les sessions del Congrès versaran sobre "cooperació", "agents implicats", "percepció i interpretació", "resolució de conflictes i implicació social", "enriquiment i accions transversals".

Com presentar el resum de la teva comunicació o pòster?
Has d'enviar un resum d'unes 300 - 400 paraules, que incloguin 5/8 paraules clau, incloent el títol i l'autoria. Has d'indicar si es tracta d'una comunicació oral o pòster i en quina sessió vols presentar. Finalment, has d'enviar el resum, en format word o pdf, a l'email: congresopatrimonio.menorca@cime.es

Fins a dia d'avui, s'han presentat més de 60 comunicacions pertanyents a representants de 22 països.
Anima't i envia la teva proposta, tens fins el 30 de novembre!

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS