Atras

El Consell edita 30.000 mapes amb la ubicació dels 32 jaciments de la candidatura "Menorca talaiòtica"

El Departament de Cultura, Patrimoni i Educació ha editat 30.000 mapes informatius amb la ubicació dels 32 jaciments que conformen la candidatura de la "Menorca talaiòtica" davant la UNESCO.

S’han editat en tres idiomes –català, castellà i anglès- i es distribuiran principalment entre tots els ajuntaments de Menorca, als assistents a les visites del programa Salut Jove i Cultura, a l'Escola d'Adults i al Centre d'Estudis d'Alaior, en els punts informatius dels jaciments, en els hotels que estiguin oberts durant els mesos d'hivern i a les escoles i instituts que ho demanin. També ho poden sol·licitar totes les empreses relacionades amb visites arqueològiques.

A la nostra secció recursos - publicacions d'aquest web trobareu els mapes en línea. Els podeu consultar en els tres idiomes i descarregar-los en format pdf.

“El nostre objectiu, tal com es va posar de manifest a la presentació del II Congrés Internacional de Bones Pràctiques en Patrimoni Mundial, Persones i Comunitats, és obrir la candidatura a la societat al màxim per donar a conèixer el nostre important patrimoni”, explica la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo, sobre aquesta darrera iniciativa.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS