Atras
26
Feb
El Consell Insular de Menorca ha arribat a un acord de col•laboració amb el CCE de Sant Lluís per què el seu equip de bàsquet faci promoció de la candidatura Menorca Talaiòtica tant a Balears com a la Península.

La secció de bàsquet del CCE Sant Lluís promocionarà en les seves samarretes la Menorca talaiòtica

El Consell Insular de Menorca ha arribat a un acord de col•laboració amb el Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís perquè el seu equip de bàsquet faci promoció de la candidatura Menorca Talaiòtica, l'única formació menorquina que competirà en lliga EBA Nacional.

Amb el nom de Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís que figurarà tant als pantalons com a la part posterior de la samarreta, -també a la part frontal de la segona equipació- els jugadors menorquins ajudaran, per una banda, a promocionar l'illa i, per altra, la candidatura de la Menorca talaiòtica que defensa el Consell Insular davant la UNESCO amb l'objectiu de rebre la distinció de patrimoni de la humanitat.

Segons aquest acord, la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació aportarà 2.500 euros al club durant un any. “Creiem que és una passa més per ajudar a difondre la candidatura Menorca Talaiòtica no només a Menorca sinó fora d'ella també”, ha explicat la consellera titular d'aquest departament, Maruja Baíllo.

Per la seva banda, la Conselleria de Cooperació, Esports i Habitatge, també destinarà 10.000 euros més a aquesta mateixa entitat perquè també faci promoció de l'illa i fomenti la pràctica esportiva i els seus valors entre els més joves.

Per part de l'equip, han estat presents a aquest acte de presentació el seu president Rosendo Pons, l'entrenador Joan Martínez i els jugadors Sergio Muñoz y Pitu Jiménez. El batle de Sant Lluís, Cristòbal Coll, també ha compartit aquest moment.

El president Rosendo Pons ha manifestat que “amb aquest acord aconseguim unir esport i cultura, precisament l'objectiu del nostre club, a més de promocionar un dels grans atractius de l'illa a l'exterior com és el seu llegat talaiòtic”.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS