Atras

El Consell Insular renova els cartells explicatius dels jaciments arqueològics inclosos en la candidatura de la Menorca Talaiòtica Patrimoni de la Humanitat

Aquests dies l'empresa Prontxio, Obras y Proyectos, SL, que va resultar adjudicatària el mes de març d'aquest any del concurs de subministrament i instal·lació de la cartelleria interior dels jaciments arqueològics que formen part de la candidatura de Menorca Talaiòtica, està procedint a la seva col·locació.

Es tracta de la renovació dels cartells explicatius dels 32 jaciments que formen part de la sèrie de la candidatura, amb la intenció de millorar la informació que es facilita als visitants per fer més comprensibles les restes arqueològiques, i també d'homogenitzar la seva estètica i continguts. S'instal·laran un total de 94 cartells de diferents mides segons si són de caràcter general del jaciment o particular dels diversos monuments que l'integren.

El disseny dels cartells va ser proposat pel Comitè tècnic de la Comissió Assessora per al seguiment de la candidatura dels béns arqueològics de l'època talaiòtica de Menorca com a patrimoni de la humanitat, i a partir d'això es va convocar el concurs.

El preu d'adjudicació del contracte a Prontxio, Obras y Proyectos, SL va ser de 54.976 € IVA inclòs i les prestacions que comportava eren la redacció i traducció dels continguts dels cartells, la maquetació, la producció dels vinils i dels suports i finalment la col·locació en els jaciments.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS