Atras

Jornada d’arqueologia menorquina a la Universitat d’Alacant i reunió de treball amb l’Institut Universitari d’investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH)

Ahir, dia 17 de març, va tenir lloc una jornada d’arqueologia menorquina al Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant. Aquesta institució va convidar a Antoni Ferrer, director insular de Patrimoni del Consell Insular de Menorca, a xerrar sobre la candidatura de la Menorca Talaiòtica; i a Irene Riudavets, arqueòloga, a exposar el projecte d’excavació de la taula de Sa Cudia Cremada. Per altra banda, Fernando Prados, professor de la Universitat d’Alacant, va parlar sobre el projecte d’investigació MODULAR, que desenvolupa a Menorca, amb l’objectiu de recollir noves dades sobre la influència púnica en el món talaiòtic. Les conferències van ser seguides per un nombrós públic, format per estudiants i professors universitaris, però també per altres persones amb interès per l’arqueologia.

D’altra banda, aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball al centre d’interpretació del jaciment arqueològic de l’Alcúdia d’Elx, amb Antoni Ferrer, Fernando Prados i Sonia Gutiérrez, directora de l’Institut Universitari d’Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH), on s’ha abordat el tema de la participació de l’INAPH en les activitats d’investigació i difusió de la Menorca Talaiòtica, la seva adhesió a la candidatura de la UNESCO i la redacció d’un possible conveni de col·laboració entre aquesta institució i el Consell Insular de Menorca.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS