Atras
07
Abr
El programa "Nura" d'IB3 radio posa a prova els coneixements dels oients sobre la cultura talaiòtica

Concurs radiofònic Som talaiòtics!

A partir d'avui, i cada dilluns i dijous fins el 9 de juny, en el transcurs del programa radiofònic “Nura” (conduït pels periodistes Lola Maiques i Carles Marquès) es realitzarà una entrevista a un expert en patrimoni talaiòtic que tractarà temes diversos. Durant la seva intervenció es formularà una pregunta per antena sobre la Menorca Talaiòtica, que simultàniament també estarà visible al facebook del programa Nura i al web i facebook de Menorca Talaiòtica (http://www.menorcatalayotica.info/). Durant tot el període del concurs es formularan un total de 20 preguntes.

El participant haurà d’enviar una única resposta a la pregunta al correu electrònic nura@ib3radio.com, indicant el número de la pregunta i la resposta. Disposarà d’un termini de 6 dies per enviar la resposta.

S’establiran dos guanyadors del concurs Som talaiòtics!: els dos participants que hagin acumulat més punts. En el cas d’empat, s’elegiran els guanyadors mitjançant un sorteig.

Els dos guanyadors rebran de premi un viatge de set dies, acompanyats d’un guia expert, per conèixer de primera mà representacions del Patrimoni Mundial d’Espanya i alguns dels millors centres museístics del país en prehistòria i protohistòria: Museo Arqueológico Nacional (Madrid), Museo de la Evolución Humana i jaciment d’Atapuerca (Burgos), Museo de Altamira (Santillana del Mar), Museo de la Prehistoria de Santander, Dólmenes de Antequera (Málaga) i la Serra de Tramuntana de Mallorca.

Aquest concurs forma part de les accions promocionals de la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, i s'emetrà a tot l'àmbit de les Illes Balears, amb l'objectiu de donar a conèixer la candidatura talaiòtica a les altres illes de la comunitat.

Poden participar en aquest esdeveniment totes les persones que ho vulguin que siguin majors de 16 anys. Només cal inscriure’s prèviament i seguir el magazine regional de tarda d’IB3 Ràdio, cada dilluns i dijous entre les 20,04 i les 21 hores.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS