Atras
08
Abr
Aquest cicle de xerrades, que comença aquest mes d’abril, està relacionat directament amb altres indrets que han aconseguit el reconeixement de la UNESCO

Cicle de conferències: Què significa ser patrimoni mundial?

El conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, ha presentat el cicle de conferències: Què significa ser patrimoni mundial?. Una iniciativa organitzada per la institució insular amb la col·laboració de l’Ateneu de Maó.

Aquest cicle de xerrades, que comença aquest mes d’abril, està relacionat directament amb altres indrets que han aconseguit el reconeixement de la UNESCO. La declaració de Menorca Talaiòtica com a patrimoni mundial constitueix un gran repte i una gran responsabilitat per a tots els menorquins. Però també és, sens dubte, una gran oportunitat. Així, en aquest cicle es donarà a conèixer què ha implicat, per a altres indrets, obtenir el reconeixement de la UNESCO, de la mà de persones implicades en la gestió d'aquest patrimoni.

“L’objectiu és presentar a Menorca experiències de gestió d’altres indrets que ja fa anys que van ser declarats patrimoni mundial. Llocs que tenen un gran èxit quan a la programació cultural i també amb les visites turístiques gràcies, precisament, per haver rebut aquest reconeixement per part de la UNESCO”, ha dit Miquel Àngel Maria.

La presidenta de l’Ateneu de Maó, Margarita Orfila, ha explicat un interessant programa que finalitzarà l’abril de l’any vinent. Una iniciativa, ha subratllat, que aporta un important recorregut històric.

Totes les conferències tindran lloc a la Sala Victory de l'Ateneu de Maó.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS