Atras
01
Juny
Aquest divendres, 3 de juny, tindrà lloc una nova excursió del cicle organitzat pel Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i el GOB.

Excursió nocturna sobre arqueología talaiòtica a Torralba d'en Salord .

Serà una excursió diferent de les habituals, perquè s'ha programat de fosquet, a fi d'evitar la calor diürna. La gent interessada s'ha de concentrar a la plaça de Sant Climent, a les 18:45 h. La caminada s'iniciarà a les 19:15 h. No cal apuntar-se prèviament. Es tracta d'un itinerari de dificultat baixa.

Al poblat de Torralba d'en Salord, l'arqueoastrònom Peter Hochsieder explicarà les implicacions astronòmiques dels recintes de taula, complementant la xerrada del dijous dia 2 a la sala d'activitats ciutadanes d'Alaior.

Aquesta excursió és la cinquena del programa «Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara», vinculat a l'exposició «L'illa dels talaiots». Aquest cicle té com a objectiu donar a conèixer, de la mà d'arqueòlegs i altres especialistes en temes diversos, quines són les semblances i diferències entre els menorquins actuals i els d'època talaiòtica.

Aquest programa d'activitats està organitzat pel Consell Insular de Menorca i el Museu de Menorca, en col·laboració amb diverses entitats de l'illa.

Es recomana dur llanterna i roba per abrigar-se després de la caminada. L'hora estimada de finalització és a les 22:30 h. Hi haurà un servei de bus per retornar al punt de partida, que tindrà un cost de 3 €, que els interessats hauran de pagar al moment d'agafar-lo.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS