Atras
 

Presentació del programa d'activitats didàctiques del departament de Cultura del Consell i el Museu de Menorca

El Consell Insular de Menorca i el Museu de Menorca van presentar aquest dimarts als representants de la comunitat educativa el programa d'activitats didàctiques corresponent al curs 2016-2017.

El programa del museu inclou dues activitats per educació infantil, set propostes per primària i cinc per secundària, referents a diferents etapes de la prehistòria i la història de l'illa, així com a les figures de Pasqual Calbó, Antoni Vives Escudero.

D’altra banda, el departament de Cultura de la institució insular ha presentat l'activitat “Adopta un monument”, dirigida a grups de sisè de primària i primer d'ESO. L'objectiu és donar a conèixer la Menorca Talaiòtica entre els alumnes de 6è d’Educació Primària i 1r d’ESO per tal que la sentin com a pròpia i hi estableixin una relació a llarg termini, de manera que es converteixin en els garants de la seva conservació implicant-hi familiars i amics. Així, cada grup d'alumnes “adoptarà” un jaciment en concret, en recopilarà tota la informació disponible amb l'ajuda d'un arqueòleg i en farà un seguiment per ajudar a garantir el seu correcte manteniment.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS