Atras
14
Des
Les entitats han acordat l’organització d’un mes de conferències a la seu de l’entitat catalana, totes elles dedicades a la cultura de Menorca i en especial a la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial.

L’Associació Amics de la UNESCO de Barcelona col·labora amb el Consell Insular per divulgar la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial

El Departament de Cultura del Consell ha acceptat la invitació de l’Associació Amics de la UNESCO de Barcelona per col·laborar en la difusió de la candidatura menorquina a la capital catalana.

El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, i la presidenta d’Amics de la UNESCO de Barcelona, Rosa Bruguera, han acordat l’organització d’un mes de conferències a la seu de l’entitat catalana, totes elles dedicades a la cultura de Menorca i en especial a la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial.

El programa que es durà a terme serà el següent:

30 de gener de 2017. Conferència La candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, a càrrec del conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria.

6 de febrer de 2017. Conferència El patrimoni talaiòtic menorquí: dos segles de recerca arqueològica, a càrrec de l’arqueòleg i director insular de Cultura i Patrimoni, Antoni Ferrer.

13 de febrer de 2017. Conferència El patrimoni talaiòtic menorquí: arqueologia i arquitectura, a càrrec de l’arqueòloga Elena Sintes.

20 de febrer de 2017. Conferència La literatura menorquina avui, a càrrec del professor Joan F. López Casasnovas, i recital poètic a càrrec de Pere Gomila i Francesc Florit Nin.

27 de febrer de 2017. Conferència Una economia pensada per a les persones: el cas menorquí, a càrrec de l’economista Guillem López Casasnovas.

Tots aquests actes es duran a terme en dilluns, a les 19 hores, a la seu d’Amics de la UNESCO de Barcelona, al carrer Mallorca, 207. Són gratuïts i oberts al públic.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS