Atras
07
Març
S’ha valorat un total de 21 sol·licituds d’inscripcio´ provinents de diferents comunitats auto`nomes de tot l’Estat espanyol

El certamen "Menorca Talaiòtica a la recerca del jove guía" ja ha seleccionat els 10 participant que passen a la segona fase

Els organitzadors del certamen han publicat el llistat de 10 seleccionats per a passar a la segona fase del certamen Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guia #BecaTalaiòtica.

S’ha valorat el total de 21 sol·licituds d’inscripció rebudes fins a la data límit, provinents de diferents comunitats autònomes de tot l’Estat espanyol (Illes Balears - 11 de Menorca -; Catalunya, Comunitat Valenciana, Andalusia, Castella-La Manxa, Madrid, Castella i Lleó, Astúries i País Basc) amb joves d’entre 17 i 24 anys.

S'ha continuat rebent sol·licituds fora del termini d'inscripció que, segons es detalla a les bases legals del concurs, no han entrat dins la convocatòria per no entregar-se dins el període d'entrega establert, i per tant no s'han tingut presents durant la selecció.

10 participants han estat seleccionats per a passar a la segona fase, i 5 han estat seleccionats per a restar en reserva i entrar en concurs en cas que hi hagi alguna baixa dels primers seleccionats.

A la pàgina web del certamen beca.menorcatalayotica.info es penjarà en breus l'acta de la reunió del comitè d'experts, en què es detallen els motius de selecció.

Els 10 participants seleccionats per a passar a la segona fase del concurs són per ordre alfabètic:

1. Ana Seisdedos (pseudònim: Ana6d2) de Madrid, nascuda el 1993.
2. Andreu Servera (pseudònim Myotragus balearicus), de Menorca (Ciutadella), nascut el
1997.
3. Carolina Castanño (pseudònim Caroline) de Premià de Dalt, Barcelona, nascuda el 1995.
4. Daniel Ruíz (pseudònim Dani) d' Almàssera, València, nascut el 1996.
5. Eugeni Marí (pseudònim Eugeni) de Menorca (Maó), nascut el 1994.
6. Júlia Gomila (pseudònim Tramuntana) de Menorca (Maó), nascuda el 1997.
7. María del Pilar Esteban (pseudònim MPEG) de Sevilla, Andalusia, nascuda el 1995.
8. María Luna (pseudònim MariaLuna) de Colmenar Viejo, Madrid, nascuda el 1991.
9. Nagore (pseudònim Nagore) de Bizkaia, País Basc, nascuda el 1995.
10.Sara Santaella (pseudònim Sara) de Menorca (Ferreries) nascuda el 1995

Durant aquesta setmana es mantindran reunions amb tots els seleccionats mitjançant videoconferència per a donar detalls de la segona fase del concurs, i decidir quin jaciment talaiòtic treballarà cada un d’ells.
Es publicaran imatges de les reunions a la nostra pàgina de Facebook (Beca Talayótica, en busca del joven guia) i Instagram i Twitter (@amicsmuseumenorca).

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS