Atras
24
abr
Qualsevol persona major de 16 anys podrà participar a les visites guiades i fer de jurat.
Per a participar és necessari emplenar i enviar la sol·licitud que apareix a la pàgina web del certamen beca.menorcatalayotica.info. Les sol·licituds rebudes participaran en un sorteig el pròxim dia 4 de maig que seleccionarà de forma aleatòria a 30 persones per a cada visita.

El certamen “Menorca Talaiòtica, a la recerca del joves guia” cerca persones per fer de jurat

Els 5 finalistes ja estan preparant les seves visites guiades que tindran lloc cinc diumenges d'entre maig i juny de 2017
Qualsevol persona major de 16 anys, excepte familiars directes dels concursants, podrà participar a les visites guiades i fer de jurat. El concursant que hagi fet la visita guiada més ben valorada pel jurat popular guanyarà una beca d'estudis valorada en 2000€.
Per a participar com a jurat és necessari emplenar i enviar la sol·licitud que apareix a la pàgina web del certamen beca.menorcatalayotica.info. Amb l'objectiu de formar un jurat imparcial, totes les sol·licituds rebudes participaran en un sorteig el pròxim dia 4 de maig que seleccionarà de forma aleatòria a 30 persones per a cada visita.
El termini per a fer les sol·licituds per a participar com a jurat és dia 3 de maig a les 23.59h.

#1: “La necròpolis de Cala Morell amb els sentits”, na Júlia ens guiarà pel conjunt de coves prehistòriques de Cala Morell, a la vegada que, de manera personal, tractarà d’endinsar-nos a través dels sentits al passat prehistòric de Menorca.
Dia: 21 de maig
Hora: 17 h
Lloc: Necròpolis de Cala Morell, Ciutadella
Guia: Júlia Gomila (Mao´/Llucmaçanes), 20 anys
Estudis: Grau en Comunicació Cultural (Universitat de Girona)

#2: “Cornia Nou amb ulleres de jove arqueòloga”, na Nagore, estudiant basca d’arqueologia, ens deixarà les seves ulleres per a explicar-nos que és allòque a ella li fascina dels talaiots i dels talaiòtics.
Dia: 28 de maig
Hora: 10 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Cornia Nou, Mao´
Guia: Nagore Sánchez (País Basc), 22 anys
Estudis: Grau en Arqueologia (Universitat de Barcelona)

#3: “Torralba d’en Salort i els seus misteris”, atret per l’espectacularitat dels recintes de taula, en Dani, estudiant d’història valencià, ve des de Pisa (Itàlia) ns a Torralba d’en Salort per explicar-nos en què pensarien els talaiòtics i en què creurien: què degueren fer els talaiòtics al voltant d’aquests emblemàtics monuments?
Dia: 4 de juny
Hora: 10 h
Lloc: Poblat talaiòtic de Torralba d’en Salort, Alaior
Guia: Daniel Ruíz (València), 20 anys
Estudis: Grau en Història (Universitat de València), actualment d’Erasmus a Pisa (Itàlia)


#4: “Cales Coves i la relació entre l’home i el territori que viu”, partint des del Camí de Cavalls, n’Andreu ens conduirà ns a la necròpolis de Cales Coves on parlarà i reflexionarà sobre algunes qüestions que a ell li preocupen al voltant d’aquest ancestral refugi mari´.
Dia: 4 de juny
Hora: 10 h
Lloc: Necròpolis de Cales Coves, Alaior
Guia: Andreu Servera (Ciutadella), 20 anys.
Estudis: Grau en Filosofia, Política i Economia (UPF/UAM/UC3M)


#5: “La vida humana a Son Mercer de Baix”, n'Eugeni, estudiant d'arts escèniques, aportarà la seva particular visió de com viurien les dones i els homes a un poblat naviforme menorqui´. A més, com no podia ser d'altra manera, ens endinsarà (sense moure'ns de Son Mercer de Baix) al barranc de Son Fideu a través de les seves llegendes.
Dia: 18 de juny
Hora: 17 h
Lloc: Poblat de naviformes de Son Mercer de Baix, Ferreries
Guia: Eugeni Marí´ (Maó), 23 anys
Estudis: Grau en Arts Escèniques (Escola Universitària ERAM/ Universitat de Girona)

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS