Atras
23
Agost
Dimecres 30 d'agost a les 20.30 h. 10 € · Places limitades · Informació i reserva d'entrades: 971 353 280

Teatre a la jaciment talaiòtic de Trepucó: "Estrelles i talaiots"

Un viatge al passat. Un acostament a un poble desaparegut i misteriós. Un recorregut per les profunditats de la terra. Aquesta és la proposta d'Estrelles i Talaiots.

El públic retrocedeix més de 2.000 anys. Fins situar-se al moment en què els romans van arribar a Balears i es van enfrontar a la cultura talaiòtica. Dos personatges lluiten, cadascú des d'un punt de vista oposat. I en el fons batega el cor d'un poble desconegut, perdut, ignorat: la civilització talaiòtica.

Un poble que va viure durant més de mil anys a Mallorca i Menorca. Que va aixecar monuments en honor a déus misteriosos. Que amb l'arribada dels romans es va perdre en l'abisme del temps.

No sabem quina llengua parlaven, ni com es governaven, ni quines eren els seus déus, ni els seus costums. Només ens han quedat els seus grans monuments de pedra. Com un llenguatge silenciós que no sabem desxifrar.

Els espectadors es traslladen a una dimensió antiga del temps. Una experiència única. Estrelles i talaiots està interpretada per Rodo Gener i Xavi Núñez. Mariona Forteza posa la part musical, i Carlos Garrido com a autor i director explica el context històric. La il·luminació és obra de Miquel Marquès i Adrià Ferrà. És una producció de Cultural-ment.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS