Atras
27
Juny
Es tracta d’una campanya que consistirà en l’establiment de contactes de ràdio des dels trenta-dos jaciments que fins ara formen part de la candidatura menorquina.

El Grup de Radioaficionats de Menorca inicia una campanya de difusió de la Menorca Talaiòtica


Aquesta campanya ha estat presentada avui matí al poblat talaiòtic de Talatí de Dalt pel conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, el director insular de Cultura i Patrimoni, Antoni Ferrer, i el president del Grup de Radioaficionats de Menorca, Alberto Cardona.

Alberto Cardona ha explicat que les sessions de contacte es realitzaran els dissabtes i diumenges matins. La primera sessió tindrà lloc aquest proper 1 de juliol a les navetes de Biniac–L’Argentina. Durant la jornada, s’instal·la un equip de ràdio i una antena portable, que es desmunta després de cada sessió.

D’acord amb les previsions del Grup de Radioaficionats, fetes en base a campanyes anteriors, cada jornada es poden arribar a realitzar uns 400 contactes, bàsicament de l’Estat espanyol i d’Europa, i alguns de transcontinentals. Tots els radioaficionats que contactin amb Menorca en alguna d’aquestes activitats, rebran una postal que reprodueix una fotografia del jaciment des d’on s’ha fet la connexió, i que certifica, al dors, les dades de referència del contacte realitzat.

Els radioaficionats que segueixin aquesta iniciativa i completin la sèrie de 32 contactes amb els 32 jaciments, rebran un diploma acreditatiu. I els qui completin dues voltes de contactes, ja que a cada jaciment s’hi faran dues jornades, rebran un obsequi proporcionat pel Consell Insular de Menorca, relacionat amb la cultura talaiòtica.

El conseller Miquel Àngel Maria ha agraït aquesta iniciativa dels radioaficionats de Menorca, i l’ha destacada com “un molt bon exemple d’actitud proactiva en la nova etapa de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial, que continua necessitant la implicació activa de tota la societat menorquina per aconseguir culminar el procés de la seva nominació”.

 
 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS