Becatalaiotica

Filtrar per:

 Becatalaiotica
02
Abr
La vuitena edició del certamen cultural Becatalaiotica arranca avui, 2 d’abril, amb l’inici del període d’inscripcions, que es tancarà el dia 2 de juny de 2024, a les 23:59 h. Els propòsits principals de Becatalaiotica són donar visibilitat al talent jove, reivindicar el paisatge de Menorca com a font d’inspiració i imaginar noves maneres d’habitar els jaciments prehistòrics de l’illa.
 Becatalaiotica
10
Jul
La violista catalana s’emporta una beca d’estudis de 2.000 euros, el premi d’aquest concurs organitzat per Amics del Museu de Menorca i el Departament de Cultura del Consell Insular.
 Becatalaiotica
06
Jul
L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 10 de juliol, a partir de les 19:30h a Torralba d’en Salort. S’anunciarà la guanyadora de Becatalaiotica 2023 i es repetirà l’esdeveniment guanyador de la passada edició.
 Becatalaiotica
05
Mai
Els esdeveniments d’aquesta setena edició del concurs seran el 13 de maig; el 4, 11 i 17 de juny; i l’1 de juliol a diferents jaciments de la Menorca Talaiòtica.
 Becatalaiotica
11
Des
Avui s’ha celebrat l’acte de cloenda a Torralba d’en Salort, durant el qual López s’ha emportat una beca d’estudis de 2.000 €. Les inscripcions per la propera edició de Becatalaiotica s’obren demà, 12 de desembre.
 Becatalaiotica
05
Des
El proper diumenge 11 de desembre se celebrarà l’acte de cloenda de Becatalaiotica 2022, on s’anunciarà el guanyador/a d’una beca d’estudis de 2.000 €.
 Becatalaiotica
23
Set
Els esdeveniments seran els pròxims dies 22 i 29 d’octubre, i 5, 13 i 27 de novembre a diferents jaciments de la Menorca Talaiòtica.
 Becatalaiotica
05
Mar
Les inscripcions per participar en aquesta nova edició del projecte d’Amics del Museu de Menorca i el Consell Insular estaran obertes fins el 23 de maig.
 Becatalaiotica
20
Des
Una vintena de persones va participar el dissabte 18 de desembre a l'acte de clausura a Talatí de Dalt, on es va donar a conèixer a la guanyadora de Becatalaiotica 2021: Leire Pellejero.
 
 Becatalaiotica
29
Set
El finalista d'aquest projecte cultural de l'Associació Amics del Museu de Menorca que aconsegueixi una millor valoració, rebrà com a premi una beca d’estudis de 2.000€.
 Becatalaiotica
06
Abr
La cinquena edició del certamen cultural Becatalaiotica 2021 ja està en marxa i les inscripcions romandran obertes fins l’1 de maig. La proposta més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 euros.
 Becatalaiotica
07
Feb
L’entrega d'una beca d'estudis de 2.000 euros es va fer ahir, 6 de febrer, a través d’un directe a l’Instagram de @becatalaiotica amb la participació del conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, i el vencedor de la Becatalaiòtica 2019, Pau Canivell.
12
 
0
Vol estar informat de les darreres novetats?
Subscriu-te al butlletí
Comparteix aquest contingut
     
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears Unesco Menorca Reserva de Biosfera
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS