Ofertes

Filtrar per:

 Ofertes
19
Jul
L’objecte d’aquest contracte és el disseny, planificació, gestió i desenvolupament d’una sèrie d’activitats a realitzar els dies 5 i 6 d’octubre de 2024 a Trepucó i Son Catlar. Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta a l’Agència Menorca Talaiòtica fins el 26 de juliol. 
 
 Ofertes
29
Abr
Aquest contracte té com a objectiu ordenar y planificar les actuacions que, a partir d'ara, es duguin a terme al poblat. D’aquesta manera, es dona resposta a una de les recomanacions d’ICOMOS. Les empreses o professionals interessats poden presentar la seva proposta a l’Agència Menorca Talaiòtica fins al 14 de maig inclòs.
 Ofertes
05
Mar
D’aquesta manera, es vol continuar amb la difusió del patrimoni mundial de la Menorca Talaiòtica en l’àmbit estatal. Aquesta és una de les accions previstes en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica. Les persones interessades poden presentar la seva proposta en el termini de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació al tauler d’anuncis.
 Ofertes
23
Feb

Aquest contracte té com a objectiu la redacció del projecte executiu i l'elaboració d’un pressupost detallat de la reexcavació i restauració arquitectònica del recinte de taula de Son Catlar, amb vista a la futura licitació de l’execució del projecte.
 Ofertes
06
Nov
Aquest contracte té com a objectiu l’elaboració del disseny, la planificació, la gestió i el desenvolupament de les activitats del programa que ha d’incloure la realització d’una sèrie d’excursions, tallers o activitats guiades a diferents indrets de l’illa que formin part de les zones declarades patrimoni mundial.
 Ofertes
29
Mai
Aquest contracte té com a objectiu el proveïment de diversos ítems de marxandatge de la candidatura a Patrimoni Mundial de la UNESCO que es destinaran a activitats de difusió que es puguin realitzar en els propers mesos.
 Ofertes
31
Gen
Aquesta activitat s’emmarca en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica, seguint amb l’objectiu de difondre la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO en l’àmbit estatal.
 Ofertes
03
Gen
Aquest contracte té com a objectiu mantenir la xarxa de monuments del patrimoni històric de Menorca en les millors condicions per a les visites del públic.
 Ofertes
14
Des
Aquest projecte de restauració i consolidació està finançat amb Fons Next Generation EU i té l’objectiu de millorar la visitabilitat d’aquest jaciment talaiòtic situat a Ciutadella.
 Ofertes
14
Nov
Per al gener de 2023 es preveu tornar a realitzar aquest acte que se celebra en el marc de la Diada del Poble de Menorca amb l’objectiu de reivindicar la defensa dels Drets Humans.
 Ofertes
09
Nov
L’objectiu és promoure la participació real de propietaris i gestors de les propietats implicades en el bé, ja sigui en els nou components com a les zones buffer.
 Ofertes
08
Jul
Es tracta de cinc monuments de la cultura talaiòtica i la Casa d’Armes del Castell de Santa Àgueda. Aquest contracte està finançat amb fons europeus Next Generation EU.
12
 
0
Vol estar informat de les darreres novetats?
Subscriu-te al butlletí
Comparteix aquest contingut
     
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears Unesco Menorca Reserva de Biosfera
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS