Recepció a l’ambaixador d’Espanya davant la UNESCO al Consell Insular de Menorca

ImatgeL’ambaixador delegat permanent d’Espanya davant la UNESCO, Juan Andrés Perelló Rodríguez, ha visitat avui matí la seu del CIM (Maó), on ha estat rebut per la presidenta del Consell, Susana Mora; el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company; el conseller de Cultura del CIM, Miquel Àngel Maria; l’equip de govern, i la subdirectora general de Gestió i Coordinació dels Béns Culturals del Ministeri de Cultura, Pilar Barrero. La recepció s’ha celebrat a la Sala de Plens del CIM. 

Posteriorment, l’ambaixador ha participat en una sessió de treball amb la Comissió Permanent de Menorca Talaiòtica, encapçalada pel conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, i el coordinador de l’expedient de Menorca Talaiòtica, Cipriano Marín. Durant la trobada, l’ambaixador ha pogut intercanviar impressions amb els diferents actors implicats en la transformació de la candidatura que finalment va resultar candidata oficial d’Espanya a patrimoni mundial de la UNESCO per al 2022. 

Juan Andrés Perelló Rodríguez serà a Menorca fins al 28 de maig, juntament amb Pilar Barrero, amb l’objectiu de conèixer de primera mà la Menorca Talaiòtica. Els dies 27 i 28 de maig recorreran els principals jaciments talaiòtics i paisatges associats a la candidatura acompanyats per membres de l’equip de Menorca Talaiòtica i, en cada cas, per experts en el lloc i els seus atributs. Les visites previstes en el programa són: Talatí de Dalt, Trepucó, Torre d’en Galmés, la naveta des Tudons, Torralba d’en Salord, So na Caçana, Calescoves i el tram costaner de tramuntana i l’illa d’en Colom. 

alt textalt text 


alt text alt text

 
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS