Notícies i esdeveniments


 
05
Oct
A l’acte, celebrat a la sala de plens del Consell, s’ha presentat també el Pla de gestió i l’Agència Menorca Talaiòtica.
 
28
Ago
El Govern, a través de la Delegació de la Presidència per a la Cultura, col·laborarà amb 200.000 euros en l'impuls de la candidatura Menorca Talaiòtica 
 
27
Ago
L’objectiu d’aquest concurs, que avui es posa en marxa a les xarxes socials de Menorca Talaiòtica, és donar a conèixer la candidatura i donar més visibilitat a la nova pàgina web.   
 
20
Ago
Es tracta de l'única mina de coure amb constatació d'explotació prehistòrica que s'ha documentat a les Illes Balears fins ara.
 
02
Jul
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca ha llençat la nova web de la candidatura de Menorca Talaiòtica, un portal on es pot trobar tota la informació relacionada amb la candidatura, el nou expedient, els jaciments i les activitats d’investigació i  difusió entorn de la prehistòria de Menorca.
 
27
Gen
La peça audiovisual resumeix l’acció de l’encesa de 28 talaiots en suport a les persones que es troben en una situació extrema i es veuen obligades a creuar el Mediterrani
 
16
Gen
El programa d’excursions, organitzat de manera conjunta amb el GOB, té com a objectiu continuar amb la difusió de la candidatura entre la població de l'illa
 
11
Gen
Demà dissabte, 12 de gener, el Consell Insular de Menorca, en col·laboració amb altres entitats com Fons Menorquí de Cooperació, Amnistia Internacional o Amics del Museu de Menorca, s'afegiran a la iniciativa “Torres de Mallorca. Un cant pels Drets Humans” amb l'encesa, en aquest cas, de talaiots.
 
03
Des
La publicació “Unicum” dedica la seva portada al monument més emblemàtic de l’illa amb un extens reportatge que explica com es va fer front a l’acte vandàlic de l’any 2018
 
 
15
Nov
La iniciativa té com a principals objectius difondre entre la gent jove d'arreu de l'Estat, la Menorca Talaiòtica, al mateix temps que donar peu a la gent de la nostra illa, a una nova manera de visitar jaciments arqueològics.
 
12
 
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS