Menorca Talaiòtica, a la recerca del jove guiaDemostra que ets un guia talaiòtic i guanya una beca d'estudis universitaris valorada en 2000€
beca.menorcatalayotica.info
LOGO
Els monuments de la candidatura

Els monuments de la Menorca talaiòtica són de gran autenticitat i tenen un valor excepcional per la tècnica constructiva amb què estan fets, el bon estat de conservació i integritat que presenten, la seva monumentalitat i l’abundància en què es troben, ja que en només 700 km2 de superfície hi ha més de 1.500 jaciments, dos per km2. D’entre tots s’han seleccionat els que millor sintetitzen la prehistòria insular, per la cronologia, tipologia, funcionalitat i per la significació que tenen en l'àmbit insular.
 

   

 

Darreres notícies i esdeveniments
03
Agost
Es realitzarà els pròxims 7 i 8 d'agost a la seu de l' IME. L'objectiu d'aquest taller és exposar la situació actual de la candidatura a patrimoni mundial i recollir les opinions de la ciutadania menorquina sobre el seu replantejament.
01
Maig
Durant l’acte de cloenda s’ha destacat la importància d’aquest tipus de trobades per posar en comú els nous coneixements sobre la prehistòria recent d’aquesta zona, així com la bona resposta que aquest esdeveniment ha tingut entre els investigadors.
24
abr
Qualsevol persona major de 16 anys podrà participar a les visites guiades i fer de jurat.
Per a participar és necessari emplenar i enviar la sol·licitud que apareix a la pàgina web del certamen beca.menorcatalayotica.info. Les sol·licituds rebudes participaran en un sorteig el pròxim dia 4 de maig que seleccionarà de forma aleatòria a 30 persones per a cada visita.
18
Abr
Participes o vols participar com a voluntari en alguna de les excavacions arqueològiques que es realitzen a Menorca? Apunta't a aquestes jornades de formació!
07
Març
S’ha valorat un total de 21 sol·licituds d’inscripcio´ provinents de diferents comunitats auto`nomes de tot l’Estat espanyol
Més notícies...

 

Uneix-t'hi!

La candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial és un compromís de tots. Volem comptar també amb el teu suport, uneix-t'hi a la candidatura!
 

Entra i participa!

 

Vols estar-ne informat?
Si vols estar al dia de tot el que envolta la candidatura, només has de deixar-nos el teu nom i adreça electrònica.

Nom:

Correu electrònic:

 


 

Segueix-nos a...

També som a les xarxes socials. Segueix-nos i sigues el primer a estar-ne informat!
 

Facebook   Twitter   YouTube

 

 
 
Consell Insular de Menorca
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS