Entrevista

Filtrar per:

 Entrevista
28
Jun
Aquest mes de juny entrevistam a Llorenç Picornell, arqueòleg i investigador del Grup de recerca ArqueoUIB del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears. És especialista en antracologia, que es centra en l’anàlisi de les restes de fusta i de carbó recuperades en contextos arqueològics.
 Entrevista
31
Mai
Aquest mes de maig entrevistam a l'arqueòloga mallorquina Alejandra Galmés, especialista en arqueologia del paisatge i l’ús de sistemes d’informació geogràfica en arqueologia. Va contribuir a l’elaboració de l’expedient de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial de la UNESCO.
 Entrevista
26
Abr
Aquest mes d'abril entrevistam a Marga Sánchez Romero, acadèmica i divulgadora especialitzada en Prehistòria, és catedràtica de Prehistòria a la Universitat de Granada. Recentment, ha visitat la nostra illa per presentar el seu llibre Prehistòries de dones al Museu de Menorca.

 
 Entrevista
27
Mar
Aquest mes de març entrevistam al restaurador Francesc Isbert. Desenvolupa la seva activitat professional en l’àmbit de la salvaguarda i l’estudi del patrimoni artístic menorquí, pintura, escultura i béns mobles en general, amb especial dedicació a la restauració arqueològica.
 Entrevista
23
Feb
Aquest mes de febrer entrevistam a Carmen Lara, arqueòloga amb una àmplia trajectòria vinculada a la Menorca Talaiòtica. La seva experiència l’ha portat a participar en excavacions a diversos indrets com Menorca, Navarra, Catalunya, França i Xipre.
 Entrevista
15
Dic
Aquest mes de desembre entrevistam a l’historiador i museòleg Antoni Nicolau, redactor del Pla de Gestió dels Béns de Menorca Talaiòtica, que estableix els mecanismes per a garantir la conservació del seu valor universal excepcional.
 Entrevista
10
Nov
Aquest mes de novembre entrevistem a l'aqueòloga i tècnica del Museu de Menorca, Montserrat Anglada. Especialitzada en conservació del patrimoni històric, també és membre del Consell Rector de l’Agència Menorca Talaiòtica. Des del 2001 ha treballat en diverses intervencions arqueològiques a Menorca, Mallorca i Catalunya.
 Entrevista
25
Ago
Aquest mes entrevistam a Antoni Ferrer Rotger, arqueòleg i director de l'Agència Menorca Talaiòtica. Especialitzat en la prehistòria i protohistòria de les Illes Balears, té una llarga trajectòria en el camp de la recerca. 
 Entrevista
30
Jun
Aquest mes entrevistam a Joaquim Pons Machado, arqueòleg i un dels màxims responsables del nou expedient de la candidatura que recentment ha rebut l’aval d’ICOMOS.
 Entrevista
26
Mai
A Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam a l'arqueòloga Cristhina Rihuete, investigadora i professora de Prehistòria a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 Entrevista
28
Abr
A Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam a l'arqueòleg Damià Ramis, investigador i membre del Consell Científic de l’Agència Menorca Talaiòtica.
 Entrevista
31
Mar
A Protagonistes de Menorca Talaiòtica, aquest mes entrevistam l'astrònom Juan Antonio Belmonte, membre del Consell Científic de l'Agència Menorca Talaiòtica i un dels autors de l'expedient de candidatura menorquina a patrimoni mundial de la UNESCO.
 
0
Vol estar informat de les darreres novetats?
Subscriu-te al butlletí
Comparteix aquest contingut
     
Consell Insular de Menorca Govern Illes Balears Unesco Menorca Reserva de Biosfera
MENORCA TALAIÒTICA - Candidata Patrimoni Mundial
Departament de Cultura i Educació - Consell insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 Maó
info@menorcatalayotica.info
INICI  |  CONTACTAR  |  AVÍS LEGAL  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS